De charme van een hechte Belgische familie

Taxi Walter Zaventem is een gevestigde waarde als taxibedrijf in Zaventem. Oprichter Walter Miseur startte maar liefst 25 jaar geleden met het uitbouwen van een van de meest betrouwbare taxibedrijven in en rond Zaventem. Ondertussen heeft de dynamische dochter van Walter, Daisy Miseur, de fakkel overgenomen. Ze vertelt ons wat meer over het bedrijf.

“Ons wagenpark is luxueus, bij Taxi Walter Zaventem word je niet alleen op tijd op bestemming gebracht, maar ook in stijl. Het wagenpark bestaat exclusief uit Mercedes E-, S- en V-klasse. In onze garage in Zaventem voeren we zelf het onderhoud uit en herstellingen, zodat onze vloot piekfijn in orde is. We hechten veel belang aan veilige ritten en daarom voorzien we ook de mogelijkheid om je taxi kindvriendelijk te maken door een zitje te voorzien, aangepast aan de leeftijd van je kind. Daarenboven zijn onze taxichauffeurs vast in dienst bij Taxi Walter Zaventem. We streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid en willen onze mensen hiervoor belonen met een vast contract en voordelen.”

Op Taxi Walter Zaventem kan je rekenen. Waar je ook naartoe wil, alleen of met een grote groep, met spullen of zonder, naar de luchthaven of een festival, bij Taxi Walter Zaventem regelen we het voor je. 

“Bij Taxi Walter Zaventem zitten we niet stil. We zijn volop gestart met de volledige elektrificatie van ons wagenpark en introduceren met trots het concept “The Chargebar.”  Als taxi- en ook familiebedrijf willen we ons inzetten om samen voor een groenere en duurzame toekomst te zorgen.

Onlangs hebben we bij ons bedrijf in Zaventem The Chargebar gelanceerd, een publiek laadstation van snelladers van 150 kWh dat niet alleen onze elektrische taxi’s, maar ook particuliere elektrische voertuigen snel en efficiënt oplaadt.

Taxi Walter Zaventem is een familiebedrijf mét visie en is klaar om te groeien. Dat is alvast mijn missie!”